Коалицията между , Продължаваме промяната и приключи. Оттук нататък трябва да

...
Коалицията между , Продължаваме промяната и приключи. Оттук нататък трябва да
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев : Коалицията между БСП, ПП и ДБ приключи

Коалицията сред, Продължаваме промяната и завърши. Оттук нататък би трябвало да гледаме бъдещето. Всеки един избор е едно ново начало. Това съобщи в предаването  " Панорама " по Българска национална телевизия Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на от.

По думите му за е значимо да се пази националния интерес и в случай че възгледите им съответстват с тези на други политически сили, то тогава може да се откри вярното решение.

" Избирателят сподели новата форма, в която ще се взимат решенията в бъдещия парламент, няма да се взима еднолично решение и няма съответна политическа мощ, която да постанова своята воля, а ще би трябвало всички политически сили да бъдат съпричастни и да вземат участие в процеса и да носят отговорност ", сподели той.

За избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание Стойнев съобщи, че е избавила парламентаризма в България.

" сподели по какъв начин би трябвало да се работи в такава спешна обстановка и да се отбрани публичния интерес за сметка на партиен интерес, тъй като ние пострадахме от това решение във вътрешнопартиен проект, само че в името на парламентаризма отстъпи, с цел да имаме консенсус. Всеки приказва за консенсус, само че не подхващат действителни дейности. направи тази първа крачка, нашият водач я направи и се чака останалите политически сили да създадат минимално изпитание, с цел да може да образуваме държавно управление, с цел да отговорим на обществото. А обществото чака обществена, икономическа и финансова непоклатимост ", сподели Стойнев.

По отношение на връщането на хартиената бюлетина съобщи, че не желаят премахването на машинното гласоподаване, а право на избор на българските жители и по-скоро на тези, които се тормозят от машините.

За позицията на за приемането на еврото сподели, че от Левицата желаят да бъдат добре осведомени. Искат да знаят какъв е проектът на държавното управление и дали 2024 е удачната година. Даде образец за евентуалния претендент Унгария, където форинтът се обезцени, а лихвените проценти и в Чехия, и в Унгария са двуцифрени.

" В този миг е належащо да има постоянен бюджет и повече отвсякога страната се нуждае от усмиряване и политическата класа би трябвало да го даде ", безапелационен е обаче Стойнев.

На въпрос за какво България да не дава оръжия на Украйна, откакто до момента продаваше, Стойнев съобщи, че продаването е от частните компании.

" Тук е въпросът страната да се ангажира и това което се създава или занапред ще се създава, би трябвало да се заплаща или да се дава, или да се дава техника, която е доста остаряла. Трябва да мислим какво ще се случи след войната, по какъв начин се реализира тази непоклатимост и по какъв начин ще се реализира мирът. Предпочитам България да оказва помощ на украинските жители, в сравнение с войната и гибелта. Ние не можем да произвеждаме извънредно съвременно съоръжение, само че в последна сметка би трябвало да бъдем и малко деликатни ", съобщи Стойнев и цитира думите на Саркози, които споделя, че " Европейска комисия е административна конструкция и би трябвало да внимава, когато предизвиква безразборното предоставяне на оръжие, тъй като всяко предоставяне на оръжие е вложение в спор ".

" е социалистическа партия, която милее за мира и смята, че ще е от страната на тези, които договарят и намират решение, в сравнение с да подтикват спорове ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР